Logo Contigo Contactvorige paginaNieuweContactenLesbisch/BiseksueelErvaringen lesbisch/biseksueelNieuwsbriefLinks lesbisch/biseksueelGeschiedenisInformatie over de contactadvertenties van Contigo Contact


Let op! Deze site is alleen bedoeld voor v/v-contacten (lesbisch/biseksueel).
Deze site is NIET bedoeld voor heterostellen op zoek naar lesbische en/of biseksuele vrouwen en al helemaal niet voor mannen op zoek naar vrouwelijke spanning!

Contigo Contact Banner

Advertentie aanvragen
Middels een formulier kun je (redelijk anoniem) een advertentie op de advertentiepagina van Contigo aanvragen. Nadat je aanvraag ontvangen is, krijg je per e-mail een bevestiging met daarin een advertentienummer, een factuurnummer en de benodigde betalingsgegevens. Je betaalt binnen twee weken. Na deze twee weken vervalt je aanvraag indien niet betaald. De advertentie wordt geplaatst zodra het bijbehorende bedrag ontvangen is.
Reacties op je advertentie worden doorgezonden naar je emailadres. Je ontvangt bij reacties het emailadres van de vrouw die gereageerd heeft zodat jullie zelf het contact voort kunnen zetten. Contigo staat buiten dit contact.

Voor het plaatsen van een advertentie betaal je 20 voor 1 maand of 35 voor 2 maanden. Dit is inclusief 21 procent BTW; je kunt je CCadvertentie verlengen voor 1 of 2 maanden. Dit kost 17,50 euro voor 1 maand en 30 euro voor 2 maanden.


Op advertenties reageren
Je kunt gratis op een of meerdere advertenties reageren. Je stuurt via een speciaal formulier op de website je reactie naar Contigo onder vermelding van het nummer van de advertentie waarop je reageert. Vermeld enige gegevens over jezelf (des te meer kans heb je dat de ander terugmailt) inclusief je emailadres.
Contigo stuurt jouw mail door naar de desbetreffende persoon. Verder is het aan de adverteerster om het contact wel of niet voort te zetten.

Waarom gaat jouw reactie via Contigo Contact en waarom niet rechtstreeks naar de ander?
Contigo filtert de mail die binnenkomt op inhoud en zal alleen serieuze reacties doorsturen. Filteren houdt in dit verband in: scannen op verdachte zaken, spam (vaak Engelstalig) verzonden door robots, mannen die op zoek zijn naar spanning en avontuur, maar ook dames die op een zwarte lijst staan omdat ze in het verleden (psychische) schade aan anderen hebben berokkend. Worden de ingezonden teksten gelezen? Ja en nee. Reacties van bekende mailadressen worden ongelezen doorgestuurd, reacties van onbekende mailadressen worden vluchtig gescand op inhoud, op bepaald woordgebruik, op agressieve boodschappen, pornografische zaken en dergelijke.

Waarom doet Contigo Contact dit en stuurt ze niet alle berichten gewoon ongezien door?
Het antwoord hierop is tweeledig: ten eerste wil Contigo Contact een barriere opwerpen om uberhaupt dit soort berichten in te zenden. Als er toch een kans bestaat dat je bericht niet doorgestuurd wordt, waarom zou je er dan energie in steken om het bericht op te stellen?
Ten tweede wil Contigo Contact haar serieuze bezoeksters, die werkelijk op zoek zijn naar liefdevol contact, waar mogelijk beschermen tegen dit soort praktijken. Voorkomen doe je het niet, maar de kans verkleinen wel. En daar werkt Contigo Contact graag aan mee.
Ten derde wil Contigo Contact graag weten wat er op haar website gebeurt en wel vóórdat het mis gaat.Voordat het leed al geschied is. Ja, het zou fijn zijn als iedereen uit zichzelf weerbaar was, maar in de praktijk blijkt dit niet zo te zijn. Contigo Contact wil geen bijdrage leveren aan meer leed, het wil een bijdrage leveren aan meer geluk en liefde.

Eigenlijk is het vreemd dat Contigo Contact dit uitlegt, het zou de normale gang van zaken moeten zijn... In plaats van afwachten tot het misgaat om wat voor reden dan ook en daarna alle zeilen bij te moeten zetten om de schade te beperken, zoals bij de grote, onpersoonlijke websites gebeurt... Daar heerst geen betrokkenheid bij klanten, maar slechts bij financieël gewin. Pas als de inkomsten dalen of er negatieve PR dreigt, wordt er bij deze bedrijven actie ondernomen. Contigo Contact neemt actie vóórdat het mis gaat. Dat is het verschil.Algemene voorwaarden
Voor de algemene voorwaarden van de contactadvertenties van Contigo Contact, klik hier.

Wet bescherming Persoonsgegevens
Contigo Contact is geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer m1310442.
Home