Logo Contigo Contact
     
vorige pagina


NieuweContactenLesbisch/BiseksueelErvaringen lesbisch/biseksueelNieuwsbriefLinks lesbisch/biseksueelGeschiedenis
Zeker weten dat je de meest actuele versie van deze pagina te zien krijgt?
Gebruik F5 op je toetsenbord (='vernieuwen van de pagina').
Nieuwe contacten voor lesbische en biseksuele vrouwen

Op deze pagina zie je de contactadvertenties van Contigo Contact.
Wil je reageren op een (of meerdere) van de advertenties, klik op de button 'Reageer' en onthoud het nummer.
Er verschijnt een formulier waarop je je gegevens en je reactie kunt achterlaten.
Nadat Contigo Contact je reactie ontvangen heeft, wordt deze doorgestuurd aan de adverterende dame en ontvang je zelf een bevestiging van doorsturen. Dit kan al na enkele uren zijn maar kan ook een paar dagen op zich laten wachten, afhankelijk van de drukte op dat moment. De adverterende dame is daarna vrij om zelf contact met je op te nemen. Alleen de eerste reactie loopt via Contigo.

Let op! Deze site is alleen bedoeld voor v/v-contacten (lesbisch/biseksueel), zonder de aanwezigheid van mannen. De site is niet bedoeld voor heterostellen op zoek naar lesbische en/of biseksuele vrouwen en niet voor mannen op zoek naar vrouwelijke spanning! Reacties van mannen en worden niet doorgestuurd.

Een tip aan de biseksuele GEBONDEN vrouwen (dat wil zeggen: mét partner): reageer s.v.p. op advertenties van andere biseksuele (gebonden) vrouwen; mocht je per se op de advertentie van een lesbische vrouw willen reageren, vermeld er dan direct bij dat je al een vaste relatie hebt! De andere partij heeft er recht op te weten dat er geen kans op een (exclusieve) relatie bestaat.

Voor vragen mail naar: info@contigocontact.nl
CCnummer
CC 6199

Plaatsingsdatum 9 oktober 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 67

Omgeving
Utrecht

Wat zou het fijn zijn als...
Ik ben op zoek naar iemand waar ik blij van word. Niet in de eerste plaats om wat ze doet, maar vooral om hoe ze is. En die dat ook bij mij heeft.
Naar iemand die accepteert dat ze niet perfect is en daar verantwoordelijkheid voor neemt, en van wie ik ook niet perfect hoef te zijn.

Ik wil graag een relatie waarin je elkaar helemaal kunt laten zijn wie en hoe je bent, zonder dat dat betekent dat je je mond houdt als er iets is dat je storend of moeilijk vindt aan de ander. Een relatie waarin je elkaar uitdaagt en ondersteunt, en helpt steeds weer tot bloei te komen. Waarin je kunt lachen en huilen, over gewone alledaagse dingen kunt praten en ook diepgaand en eerlijk over jezelf, elkaar en het leven kunt delen. Waarin je allebei je eigen leven hebt en daarnaast een belangrijke plek in elkaars leven inneemt. Een relatie waarin beiden verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en naar het eigen aandeel in dingen willen en kunnen kijken (al kan dat soms even duren). Waarin conflicten en botsingen manieren zijn om onszelf en elkaar beter te leren kennen en de relatie te verdiepen. En waarin intimiteit niet uitsluitend of vooral over seks gaat.
Ik zoek een relatie waarin niet vaststaat wat een relatie inhoudt, maar waarin we samen uitzoeken wat voor ons past. Waarin alles onderhandelbaar is met als uitgangspunt dat het goed moet zijn voor beiden.

Dingen die verder in mijn leven belangrijk voor me zijn in willekeurige volgorde: mijn kinderen en kleinkinderen, mijn vrienden en vriendinnen (waaronder mijn ex), mijn werk in de breedste zin van het woord, vrijheid, (niet zweverige) spiritualiteit, de wereld en het klimaat, humor en plezier, eerlijkheid en vast nog veel meer.

Als dit je aanspreekt mail me dan! Natuurlijk krijg je altijd antwoord.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6198

Plaatsingsdatum 6 oktober 2021

Soort contact activiteit

Leeftijd 51

Omgeving
Amsterdam

Wandelclub omgeving Amsterdam
Wil jij ook meer gaan bewegen? Meer mensen leren kennen?
Dan is er goed nieuws: er is nog plek in Aan d’Wandelclub. Ca eens in de maand wandelen wij, op zondagen, nabij Amsterdam, (denk aan het Twiske, de Stelling van Amsterdam, Waterland, etc.) en soms (deels) dóór (groen) Amsterdam (denk aan A’damse bos, Gaasperzoom etc.) meestal een wandeling van ca. 9-15 km. Ben je lesbisch of bi en tussen de ca. 25 en ca. 70 jaar en lijkt het je leuk om via het wandelen meer mensen te leren kennen, schroom niet een berichtje te sturen, en je krijgt uitgebreid informatie :)
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6197

Plaatsingsdatum 4 oktober 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 57

Omgeving
Utrecht

Warme herfst
Ik heb zin in een warme herfst, lange wandelingen bruine kroeg, gezellige etentjes, mooie films, gave gesprekken. Jij ook?
Wie ik ben? Gevoelige, extraverte, intelligente sociale vrouw. Ben beetje sportief en ondernemend. Heb ook behoefte aan eigen ruimte en kan dat ook geven aan een ander.
Heb jij gevoel voor humor, diepgang en herken je je een beetje in het profiel?
Laten we elkaar ontmoeten, misschien tijdens een wandeling die we afsluiten met bier en bitterballen...
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6196

Plaatsingsdatum 1 oktober 2021

Soort contact ontmoeting en activiteit

Leeftijd 50+

Omgeving
Zuid-Oost Brabant

Nieuwe ontmoetingen en activiteiten voor een kleurrijke herfst!

Beste vrouwen,

Nu het weer herfst is en er door minder coronamaatregelen weer meer kan wil ik graag half oktober een ontmoetings-en activiteitengroep starten.

Een paar trefwoorden om enigszins gelijkgestemden samen te krijgen: belangstelling voor mens, cultuur en natuur, diepgang, integriteit, humor, respect voor elkaar.

Activiteiten zoals een gezellig etentje graag met een fijn gesprek, filmhuis, een mooie stad bezoeken of een museum.
Meer ideeën kunnen we natuurlijk samen invullen.

De eerste ontmoeting zal in elk geval op een heel centraal gelegen locatie plaatsvinden zodat het ook met openbaar vervoer makkelijk te bereiken is.

Ik kijk er naar uit!

------------------------------

Van één van de vrouwen die gereageerd heeft krijg ik, na mijn reactie, de melding: mailadres klopt niet.
Mocht je dus nog niets gehoord hebben, reageer dan graag even opnieuw, zodat ik iedereen kan antwoorden. Bedankt!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6194

Plaatsingsdatum 26 september 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 67

Omgeving
Brabant

Sportieve meid is op zoek naar jou
Nu de zomer voorbij is, en de donkere dagen komen er weer aan dacht ik, wat zou ik het fijn vinden om hier samen met jou van te mogen gaan genieten.
Samen weer naar de toekomst kijken en leuke plannen maken voor wie weet een mooie vakantie of andere leuke dingen.

Hopend dat jij hier ook zo over denkt en we binnenkort kennis kunnen maken om zo ons verhaal van het leven te vertellen.
Dit vertel ik je liever persoonlijk dan dat ik hier allerlei dingen ga neerzetten waaraan je moet voldoen of waar mijn rugzak allemaal mee vol zit en zat.

Wie ben ik?
Ben een jonge, sportieve meid van 67 jaar die nog voldoende leuke plannen heeft, maar die liever toch samen met jou wil gaan doen.
Schrijf je me, je krijgt altijd een antwoord.

Lieve groet
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6193

Plaatsingsdatum 29 augustus 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 55- 65

Omgeving
Gemeente Emmen

Samen kerst vieren

Dag dames,
Ik ben zoekende... ik zoek een lieve vrouw met wie ik de toekomst in kan gaan. Waarschijnlijk is dat het doel van de meeste dames die hier hun advertentie plaatsen, ik ben dáár dus geen uitzondering in.

Wat heb ik dan te bieden? Liefde, loyaliteit, humor, warmte, gezelligheid. Ik ben meer een huismus dan een avonturier. Lekker samen Netflixen of spelletjes spelen. Of gewoon naar muziek luisteren, ondertussen knuffelen.

Ik heb drie katten, mijn maatjes, maar ik heb behoefte aan meer, een vrouw die ik kan liefhebben en die mij lief heeft. Zonder eisen wederzijds behalve niet-rokend (astma). Ze hoeft niet rijk te zijn, maar een groot hart is altijd welkom.

Mijn uiteindelijke doel is samen leven, samenleven. Samen is dan ook het woord dat steeds bij mij boven komt drijven. Samen dingen doen, samen de nieuwe dag tegemoet treden. Zo ook samen kerst vieren. Niet alleen de kerst samen beleven, maar vooral de hele sfeer die het bij mij oproept, ook in de weken voorafgaand aan de kerst. Ja, in sommige opzichten ben ik een groot kind. Ik ben de eerste die het toegeeft.

Dat betekent niet dat ik geen oog heb voor de realiteit. Integendeel... Ik weet wat het leven te bieden heeft. Maar laat mij in sommige opzichten, op sommige momenten maar een beetje kind zijn. Als de vrouw die ik zoek dat óók kan, superrrrr.

Herken jij je hierin, schroom dan niet te reageren. Je krijgt áltijd antwoord, dat beloof ik je.

Liefs van mij.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6192

Plaatsingsdatum 28 augustus 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 60 - 75

Omgeving
Den Haag

Een lieve partner of vriendin
Nog steeds ben ik op zoek naar die ene leuke dame waar mijn hart sneller van gaat kloppen.
Je kunt dat niet forceren, maar door te ontmoeten bestaat de kans dat het nog eenmaal gaat gebeuren.
Voor mij is intimiteit in de liefde belangrijker dan activiteit.
Vriendschap is ook van harte welkom, vrouwelijk of mannelijk maakt dan niet uit, maar in de liefde zoek ik een vrouwelijke vrouw.
Leeftijd is niet zo belangrijk (uiterlijk 75), afkomst en kleur ook niet.
Ben je vriendelijk, invoelend, gezellig, beetje leuk om te zien, niet dominant, maar wel met een eigen mening?
Laten we het een kans geven. Mail mij!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6191

Plaatsingsdatum 24 augustus 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 64

Omgeving
Zuid-Oost Brabant

Samen vallende sterren zien
Elke trein wil naar Parijs
Als je hem zijn zin laat doen
Als je hem de sporen geeft, gaat hij zo meteen op reis
Elke trein wil naar Parijs
En ik... ik wil naar jou.

Graag wil ik jou ontmoeten, de vrouw waar mijn hart naar verlangt.
Een vrouw zonder poespas. Die van dieren houdt, de natuur als gids heeft. Die ook van huiselijke dingen houdt, samen koken, en eten, gezellige gesprekken aan tafel met een glaasje wijn, een vuurtje buiten, en genieten in de avond... bij het licht van de maan.
Misschien ben je ook creatief, en kunnen we dat samen doen.
Een vrouw die ook van haar vrijheid houdt, en haar eigen leven heeft, en ook alleen kan zijn, een vrouw die niet rookt.
Zou zo'n vrouw bestaan... en zou ze ook nog in de buurt wonen? Lange-afstandsrelaties is niet zo mijn ding.

Als je net als ik een romantische instelling hebt... dan zien we binnenkort samen vallende sterren... dát zou wat zijn...

Ik ben 64, jong van geest en ik weet... dat er ergens iemand is, die mij zoekt, die dat wil, wat ik ook wil...
Welnu....
Schrijf, en wie weet spreken we elkaar al gauw.
Ik zou het écht superfijn vinden als je niet te ver weg woont, zeg een kilometer of 30 rondom Eindhoven... woon je veel verder weg, dan vind ik het lastig worden... ik wil graag snel bij je zijn namelijk :-)

Voor nu, een lieve groet.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6190

Plaatsingsdatum 22 augustus 2021

Soort contact een activiteiten-vrouwengroepje 'van enig niveau'

Leeftijd ongeveer tussen 62 en 77 jaar

Omgeving
uit mijn woonplaats Den Haag of uit WestLand, Delft of nabij een treinstation in de uitgestrekte stad Rotterdam

Activiteitengroepje 'van enig niveau'

Gedurende de laatste weken is er om technische reden van de provider van deze site een email of een reactie-formulier niet aangekomen. Gelukkig is dit nu weer in orde en daarom de volgende suggestie van mijn kant: als je eerder een email aan me hebt gestuurd zonder antwoord te ontvangen, stuur deze dan s.v.p. nogmaals.

Als jeudige oudere vrouw hoop ik door deze oproep mijn prive-leven uit te breiden met een activiteitengroepje van vrouwen van de vrouwenliefde.
Ja, gelukkig heb ik sinds tientallen jaren super dierbare vriendschappen, maar niemand daarvan is van de vrouwenliefde. Het lijkt me dat een vrouwengroepje 'van enig niveau' een prima en mooi begin kan zijn.

Allereerst: kun je voor het bijeenkomen van dit activiteitengroepje één keer in de twee weken op de zaterdag overdag en voor een enkele keer 's avonds of komt een door-de-weekse dag je beter uit ?
Als na vijf of meerdere bijeenkomsten door 'voldoende gewenning aan elkaar' een groepsband is ontstaan, kunnen we overwegen, als het relevant zou worden voor behoud van de continuiteit, om het één keer in de twee weken bijeenkomen te veranderen in één keer in de drie weken.

Om een match voor een vriendschappelijk contact tussen alle deelneemsters een zo groot mogelijke kans te geven, zal ik het een en ander enigszins genuanceerd beschrijven:
Ben jij (net als ik) warmhartig en empathisch, heb je een brede algemene kennis vergaard, ben je nog leergierig en zijn jouw woorden als je daden? Vind je de belangrijkste basis de communicatie?
Dat de communicatie positief blijft, met aandacht voor een ieder, met en zonder diepgang kan worden gesproken, waarbij als voorwaarden die van fatsoen, met respect dus ook met discretie, zonder enige godsdienstige inhoud, met de tolerantie dat een ieder weleens een foutje kan maken en alsjeblieft met regelmatig die :) heerlijke positieve humor.
Weet je te genieten van de natuur, de beeldende kunst en van bijzondere gerechten?
Als jij jezelf in al de woorden van deze alinea herkent, dan zou ik heel heel graag kennis met je maken.
Voor mij als vanzelfsprekend zijn alle vrouwen die Nederlands spreken van harte welkom, dus ook uit de Caribbean, Azië, enz.

Mijn voorstel voor verschillende uitjes is met de hoop, dat sommige met jouw wens overeenkomen; alleen die voorstellen gaan door, die door de groep unaniem worden gekozen.
In de late lente of in de zomer gezamenlijk met de auto een dagje mooie tuinen bezoeken of een keer naar een tentoonstelling, naar een beurs of naar het arboretum De Trompenburg in Rotterdam met een rondleiding? Een dagje een culturele stad of dorp bezoeken en indien ja, welke stad of dorp wil
jij bezoeken? Onder het genot van een drankje en diverse kleine hapjes een vooraf gekozen onderwerp bespreken? Een keer 's middags of 's avonds naar de bioscoop gaan of bij iemand thuis een film op groot scherm bekijken, naar een balletvoorstelling met een programma van meerdere choreograven?
Naar een restaurant waar gerechten worden aangeboden, die je zelden of niet thuis eet?
Gezellig bijpraten op een terras of in een leuke locatie binnen, kan uiteraard tijdens bijna elk uitje.

Voor welke van deze uitjes heb je belangstelling? Voor welk type fims?
Heb jij een voorstel voor een uitje, activiteit of bezigheid?
Zou je het interessant vinden om elke drie-vier maanden een specifiek onderwerp te bespreken?
En zo ja, welke? Uit eigen ervaring, uit een boek of geinspireerd door een film.

Wie kan thuis het vrouwengroepje ontvangen en wie niet?
Ikzelf kan thuis ontvangen met voldoende gratis parkeerplaatsen te vinden tot 16.30 uur: na deze tijd zijn er meestal geen vrije parkeerplaatsen meer; vanaf 18.oo uur is het betaald parkeren; vanaf diverse rijkswegen via verschillende routes duurt het met de auto naar mijn adres 15-20 minuten; vanaf het centrum is mijn adres halverwege de Laan van Meerdervoort richting Kijkduin. Vanaf CS DenHaag is het met één tram vijftien minuten. Er is een bushalte op 5 minuten loopafstand.

Twee of drie keer per jaar kunnen we bij iemand thuis bijeenkomen voor een eenvoudige warme lunch of voor een avondmaal met daarna een bespreking van een eerder gekozen onderwerp.
Welke ingrediënten je absoluut niet kunt eten (vermelding van de reden hoeft niet) en het kostenplaatje van de gerechten of van de hapjes en die van de drankjes worden uiteraard vooraf besproken.
Voor een avondmaal is het misschien leuk dat een ieder een gerecht thuis maakt. Ons gerecht brengen we dan naar de gastvrouw. Degene die niet een gerecht kan koken, zou de gastvrouw wellicht kunnen helpen met de voorbereidingen; het opruimen kunnen we gezamenlijk doen.

Ben reuze benieuwd naar reacties op dit voorstel.
Met warme groet.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer
CC 6189

Plaatsingsdatum 16 augustus 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 46

Omgeving
Amsterdam en Gelderland

Zomaar
Je voelt je oersterk en bent bijna nergens bang voor, omdat je authenticiteit, en hoge frequentie beleeft. Gezondheid op alle niveaus, ook financieel, kun je meestal dagelijks bereiken. Meer dan van natuur houden, vind je dat aansluiting met natuur de kern van een mooi leven is. Je woont al in een fijne natuur omgeving, of bent serieus van plan dat waar te maken. Je bent er helemaal voor vrede en respect, en dus eet geen dieren op :) Je voelt dat de tijd weer is aangebroken om van een mooie relatie met een mooie gelijkgestemde vrouw te genieten, en verder je leven te ontwikkelen. Als dit allemaal je aanspreekt, neem dan contact op, wellicht zijn we een mooie gelijkgestemde voor elkaar. In alle gevallen, wens ik iedereen hier nog mooie zomerdagen!
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 6187

Plaatsingsdatum 25 juli 2021

Soort contact relatie of vriendschap

Leeftijd 55 - 78

Omgeving
Den Haag

Relatie of vriendschap
Ik zoek een lieve, vrouwelijke vriendin voor relatie of vriendschap.
Ik ben een vrouw van net 74, jong van geest, en nog lang niet bejaard. Men zegt dat ik er jonger uitzie. Ik ben sportief, sport 3x per week. Ik ben zeer creatief, fotografeer, ontwerp puzzels en hou van kunst. Verder ben ik graag in de natuur, ik hou van de rust die dat geeft, door zowel bos en strand. Ik ben een prater maar kan ook goed luisteren, houd van gezelligheid, terrasje, zon, ritje met de trein, uit eten, bij elkaar thuis komen, en nog veel meer, daar komen we achter in het gesprek.
Ik zoek een lieve dame, tot 75, Indisch of Chinees erg welkom! Ik rook en drink niet. Ik zoek iemand uit Den Haag of directe omgeving.
Reageer (onthoud het CCnummer!)


CCnummer CC 6171

Plaatsingsdatum 4 juli 2021

Soort contact vriendschap en meer

Leeftijd 57

Omgeving
Zutphen

... laten we elkaar ontmoeten...
Via media contact(en) zoeken... voor mij wel een drempel(tje) maar toch bij deze.

Als 'alleenstaande' vrouw heb ik het goed naar mijn zin, heb het oké met mijzelf. Toch denk ik dat 'samen' leuker kan zijn dan alleen.
Mijn 2 dochters zijn het huis uit. Heerlijk en hoeveel ook dat het contact er nog is. Dus: mijn kinderen zijn belangrijk, en blijven voorrang hebben. Toch mijn eigen leven uitbreiden, daar nu wel moment voor.

Wie ben ik?
. Simpelweg: best leuk persoon (en soms ook niet leuk), met haar nukken en handvaten. Wie niet toch!? (rugzakje is opgeruimd)
. Moeder: betrokken, altijd! Maar laat kinders wel los in uitvinden wat leven en handelingen doen. Ik ben er voor vragen en achtervang. Maar zij kiezen hun pad. Kan ik alleen maar aanmoedigen dat oké is waar zij voor staan (en soms kritische vragen stellen/opmerkingen maken).
. Ik ben geen fantastische kok, maar vind koken wel leuk. Vaak komt er ook zeker wel iets lekkers op tafel.
. Een lekker wijntje, portje of lekker pilsje bij warm weer kan ik zeker waarderen! Met vrienden in achtertuin of op terrasje al helemaal!
. Geen behoefte aan verre reizen. Nederland (kamperen) is hartstikke mooi! Ga wel graag naar Frankrijk waar vrienden wonen. Helpen klussen, bivakkeren in tipi. Heerlijk!
. Familie: belangrijk. Helaas klein, maar mooi is dat we er, ondanks afstand, altijd zijn voor elkaar.
. Werkzaam binnen gezondheidszorg, leidinggevende aan team auditief gehandicapten met nevenhandicap talentencentrum.
. Ben ook wel een 'doener'. Hangen op de bank, soms lekker, kan daar ook van genieten. Liever actief als bijvoorbeeld buiten met vuurtje stoken, wat klussen... Heerlijk tegenstrijdig deze info... Ben dus beide.

Ik kan nog heel veel meer opnoemen. Maar uiteindelijk komt het er op neer dat ik heel oké ben met genieten van wat er is. Heb geen luxe nodig. Heb bv. heerlijk eigen huis, klein maar fijn: een thuis. Voor mezelf. Ook als mijn kinderen of vrienden komen. Veilige haven.

Veel en ook weer weinig informatie... Reageer als het je aanspreekt en we zien wat er van komt!

Warme groet, Monique.
Reageer (onthoud het CCnummer!)
Home